Om RenStil

RenStil sælger modetøj til kvinder i alle aldre, nøje udvalgt efter tidens trend, de bedste pasformer og kundernes behov. Jeg har et stort, nøje udvalgt sortiment af specielt lækkert tøj til arbejde, byturen og hverdagen. Hos mig får du altid en ærlig og kompetent vejledning til dit indkøb. Udvalget af eksklusivt tøj fra forskellige mærker, har jeg udplukket blandt det bedste til dig, med fokus på gode priser, så du får mere for pengene. Her er blandt andet mærker som Prepair, Marta, Pulz og Kaffe. Det skal være muligt at være lækkert klædt uanset budget.

Hos mig kan du blive klædt på fra top til tå. Accessories er en billig måde at skabe prikken over i'et og altid en god gaveide. Jeg har derfor et stort udvalg af smukke smykker fra Friihof Siig og Zefina og tilbehør fra et mix af leverandører. For at fuldende looket, finder du også et lækkert udvalg af fodtøj fra Tamaris og Tim& Simonsen.

Hos RenStil har du både muligheden for at shoppe dame modetøj fysisk i butikken i Langå, eller online lige når du har lyst og tid. Med mit hjert, passion, erfaring og ikke mindst mavefornemmelse, har jeg forsøgt at skabe mit bedst bud på en butik og webshop, hvor du kan finde lige netop det du mangler, eller bare ikke kan undvære i din garderobe. Om det er tiil fest, ferie eller hverdag, kan du finde det hos mig

Jeg elsker at hjælpe, så tøv aldrig med at skrive efter inspiration, råd og vejledning omkring mine produkter. Kontakt mig på mail@renstil.com eller +45 22 10 23 90 for mere information og vejledning om mine lækre produkter. Det vigtigt for mig at du får en god oplevelse, når du handler.

 

Historie

Butikken blev grundlagt af Jane Thomadsen i 2020. Jeg har en baggrund som ansat i bolighuse, både med salg af tøj, møbler og brugskunst. Derudover er jeg uddannet blomsterbinder og indretningskonsulent, og har haft et enkeltmands rengøringsfirma.

Da muligheden bød sig i 2020, for at jeg kunne overtage lokalerne i Langå, hvor der igennem 25 år har været tøjbutik, tøvede jeg ikke længe, og med familiens opbakning gik jeg i gang med at gøre butikken til min helt egen.

Lysten til at skabe et særligt univers, med mode i fokus, boblede, og butikken i 2 etager blev bygget kreativt op med hjemmebygget inventar i råt look, det sammensat med tøjets feminine look, har givet en varm og indbydende butik, hvor kunderne kan blive inspireret, mærke den personlige service og føle sig hjemme.

Jeg har selv en kærlighed for farverigt tøj, lidt skæve ideer, sjove påfund og ikke mindst hygge og hjerterum.

Efter opstarten af butikken i en skøn sommer i 2020, lukkede landet desværre ned i 3 måneder. I den tid spirede ideen om at lave Live fra butikken, og byde kunderne på endnu flere events.

Bl.a byder jeg to gange om året på modeshow, hvor vi inspirere op imod 100 kvinder i sæsonens mode.

I 2023 kom det nyeste tiltag som er RenStils webshop. Her vil jeg på bedste vis, forsøge også at lukke kunderne virtuelt ind i mit univers.